Pénteken kikerült a heti frissítés. Kicsit felemásan állok hozzá, mert a legtöbb dolog, szerintem eddig is a része volt a MIUI 6-nak, ám ugye ezek a MIUI v5-höz is jönnek.

Jelenleg a frissítés fel van függesztve, mert több alkalmazás is kényszerleállást produkál (FC). Amint javításra kerül, ismét elérhető lesz.

Ajánlott frissítés: 95.6% ?

Would definitely recommend this time…Has become more stable..and the users asking for more features now is being met one by one….Definitely loved when camera features advanced a little bit as compared to Beta release!! Looking forward !!

volcano619 @ MIUI Beta Team

Rendszer

Kompatibilitást kaptak az USIM (Universal Subscriber Identity Module) kártyák.

Kamera

A Mi 4 eszökre kis javítás érkezett, ami az expozíció érték beállítását célozta meg, így most elvileg jobb és szebb képeket lehet majd készíteni változó környezetben.

Explorer

Javítva lett a Mi 3 és Mi 4 eszközökön jelentkező Kuaipan FC.

Naptár

Néha a widget leállt magától, ezt most javították.

Mail

FC-t kapott eddig a levelező alkalmazás, amikor nem egy bejelentkezett fiókkal találkozott, ám ezt javították. Ugyan így javítva lett a levelekre válaszoláskor véletlenszerűen kapott FC is.

Böngésző

Kaptunk egy inkognító, éjszakai módot és egy okosabb teljes-képernyős nézetet.

Biztonság

Mostantól lehetőség van az összes meglévő blokkolt üzenet “Olvasott” státuszba állítására. Illetve adott számokat meg lehet jelölni, mint blokkolt szám, így azokról sem SMS-t, sem hívást nem fogad a telefon.