A mai napon kikerült a 4.9.5 MIUI frissítés, de mit is tartalmaz? Egy biztos, a változáslista szálon nagyon sokan jelezték szomorúságukat, hogy a kamera nem kapott frissítést, pedig ráférne.

Ajánlott frissítés: 97.09% ?

Always better to upgrade, they bring small improvements and bug fixes

shadow25 @ MIUI Moderator Team

Névjegyzék

Javították a szinkronizációs hibát, ami néha előfordult, néha nem.

Galéria

Javítva lett a hiba, aminek köszönhetően nem lehetett elutasítani egy online albumba való meghívást.

Naptár

A Messages-ből naptár esemény létrehozásakor nem lehetett egész napos eseményt felvinni, nah ezt javították.

Levelező

Ez kapott most a legtöbbet. Optimalizálták a megjelenést és tartalomkezelést nem kívnai tartalomra is. Javítva lett jópár hiba. Nekem konkrétan eddig nem is működött a Mail alkalmazás, mert elszállt hibával, amikor próbáltam bármilyen fiókot hozzáadni. Javítva lett a több fiókos ForceClose, időkijelzés, csatolmányok méretének és számának kijelzése és a naptár integráció.

Explorer

Bekerült a V5-ből jól ismert beillesztés funkció, ennek nagyon örülünk, mert nem kell plusz előhívni a menüt hozzá. Javítva lett az a hiba is, hogy átnevezés után néha ott maradt az eredti fájl neve is.

Biztonság

Hozzáadták az ‘Ignore data usage’ funkciót. Ezt azért nem annyira értem, mert ez eddig is ott volt… Legalábbis a menüben ott volt 🙂

Óra/Számológép

A telefon ébresztő esteén egy perccel korábban bekapcsol.

Kamera

Kaptunk minimális beállításokat. Globálisan már be lehet állítani egy szűk skálán a kontrasztot, élességet, szaturációt, képminőséget. 7 értéke lehet (Lowest, Lower, Low, Normal, High, Higher, Highest).

Update 12:30pm

Közben nekem is felkúszott a telefonra és kaptunk egy új alkalmazást is ‘MIUI Bug Report Center’ néven és egyelőre nagyon hasznosnak és szépnek tűnik.

Ezen kívül a kamera a beállításoknál azért végre a képminőséget visszakapta :)